background img
сеп. 7, 2016
625 Views

Великата стена – Трейлър – Филм – Бг Субтитри

Written by

„Великата стена“ е филм за едно от най-големите чудеса на света. издигната за 1 700 години.очаквайте по кината от 17 Февруари 2017 година.

Едва ли на света има човек, който да не е чувал за великата китайска стена и който не зае, че се намира именно в Китай. С внушителната си дължина от 9000 километра, едва ли може да остане незабелязана от просто око дори от космоса.

Въпросът, който човек може лесно да достигне до него е: Какъв ли враг са искали да отблъснат, хората построили Великата стена. За разбунването и на тази загадка се появява не кой друг а режисьора Джан Имоу.

Естествено, че Холивуд няма да остави тази невероятна история леко обработена в техен стил и с тяхната техника. Филма направен като Блокбастър и същевременно епопея се надяваме да не ни подведе. Какво имаме предвид ли? Надяваме се това да се превърне в един красив, изящен и стойностен филм за една велика част от историята. А не просто Екшън създаден с комерсиални цели.

Едното сигурно и невероятно нещо е присъствието на главният герой изигран от великият Мат Деймън. Доколкото на нас ни е известно, неговото присъствие е винаги очевидно.

Ето го и самият Трейлър на филма „Великата стена“ с български субтитри:

И Уважаеми внучета времето лети време е да ви представим и вторият Трейлър на филма „Великата стена“ със български субтитри.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар