background img
ное. 4, 2017
1446 Views

Враждата между Скалата и Гибсън

Written by

Враждата между Скалата и Гибсън заплашва да срине позициите на една от най-популярните холивудски продукции, а именно поредицата „Бързи и Яростни“.

Какво точно има предвид Баба?

Тайрийз Гибсън публично даде ултиматум по отношение участието си в деветата част на Бързи и Яростни. Ултиматума е свързан с другата звезда в поредицата Дуейн  Джонсън – Скалата , заявявайки ясно и категорично: „Или той си отива, Или Аз“.

В Инстаграм, Гибсън открито казва, че ако Скалата се появи в предстояшия девети филм от поредицата, то тогава той няма да се върне като харизматичния, комичен и неустоим Роман Пиърс.

Пререканията между двамата започнаха съвсем скоро. Тайрийз категорично упрекна Скалата, че е приел да участва в друга продукция като агент Люк Хобс заедно с Джейсън Стейтъм. Тя ще носи името „Fast“ и трябва да излезе през юли 2019 г. Според Гибсън, Скалата не е приел факта, че не е „единственият и неповторимият на филмовия плакат“. Затова по всякакъв начин се опитва да привлече вниманието към себе си, а това не е в полза на своевременната поява на „Бързи и яростни 9“. Именно поради този факт, Гибсън е меко казано отвратен от този акт на предателство от страна на Скалата.

Ето я и самата публикация, която доказва враждата между Скалата и Гибсън, в Инстаграм

Враждата между Скалата и Гибсън

Враждата между Скалата и Гибсън – Новини

Споделете тази статия ако мислите, че че ще е интересна и полезна на някой от приятелите ви в фейсбук

Facebook Comments Box
Article Categories:
Кино Новини

Вашият коментар