background img
фев. 21, 2015
600 Views

В едно китно българско селце Рогозен, имало един майстор Киро,

Written by

В едно китно българско селце Рогозен, имало един майстор Киро, голям факир на автомобилите. Нямало нещо което да не можел да направи а и от клиентела не се оплаквал, знаели го в половин България. Съселяните му постоянно го задявали, че с тези златни ръце и умения ако направи сервиз във Враца от пари няма да се отърве. Минало известно време и майстор Киро събрал някой лев, изтеглил пари и от банката и отишъл във големият град Враца, да направи сервиз и то не какъв да е а с маркови инструменти!
Първо купил помещението, в централната част на града, после купил маркови подемници, ролетни врати, инструменти и всичко за което може да си мечтае един монтьор. Сервиза станал като за чудо и приказ и повече приличал на лекарски кабинет отколкото на място за ремонт на автомобили…
Направил купон за откриване и освещаване на новия бизнес, реклама във всички медии, всичко минало като по мед и масло и започнал да чака първите клиенти…

Минала един ден, никой не се появил в сервиза, минала седмица-две, минал месец но никой дори не се отбивал, дори и за нещо дребно.
Майстор Киро бил много разочарован и като последна мярка наел един консултант за да му даде съвет защо в Рогозен е имал много клиенти а във Враца няма нито един?
Консултанта пристигнал в сервиза, огледал и казал:
– Че си майстор, майстор си, сервиза ти е пълен с маркови инструменти, в централната част на града е, рекламата ти върви във всички медии. Защо обаче го направи на седмия етаж???

Facebook Comments Box
Article Categories:
Професионални

Вашият коментар