background img
май 12, 2018
2242 Views

„Да обичаш Пабло“ – Филм за Пабло Ескобар – Трейлър

Written by

„Да обичаш Пабло“ е испански драматичен филм посветен на любовната връзка между Пабло Ескобар и Вирхиния Валехо.

Хавиер Бардем е Пабло Ескобар в "Да обичаш Пабло"

Хавиер Бардем е Пабло Ескобар в „Да обичаш Пабло“

Режисьор на филма е носителя на награда „Гоя“ Фернандо Леон де Араноа („Слънчеви понеделници“). Леон е също така и сценарист, базирайки се на биографичната книга на Вирхиния Валехо „Loving Pablo, Hating Escobar“. Книгата на Валехо е публикувана в Колумбия през 2007 година и много бързо се превръща в бестселър. През 2017 г. е преведена на английски език, но няма български издание.

В главните роли на Пабло Ескобар и Вирхиния Валехо ще видим съпрузите Хавиер Бардем („Карибски пирати: Мъртвите нищо няма да разкажат“; „Вики, Кристина, Барселона“) и Пенелопе Крус („Карибски пирати: В непознати води“; „Ванила Скай“). Във филма ще видим още Питър Сарсгард („Великолепната седморка“; „Сираче“), Джулиет Ререпопо, Дейвид Валенсия и други.

„Да обичаш Пабло“ разказва за петгодишната (между 1982-1987) любов между колумбийската журналистка Вирхиния Валехо и известния наркобарон Пабло Ескобар.

Официалната премиерата на филма се състоя на 6 септември 2017 г. по време на филмовия фестивал във Венеция. А дебютът му в САЩ ще бъде на 15 юни.

 

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар