background img
ян. 27, 2016
731 Views

Дедпул – Трейлър – Филм – Бг Субтитри

Written by
„Дедпул“ – уважаеми Дами и Господа. За пръв път по екраните идва и най-нецензурираният супер-герой.  Само и единствено от 12 Февруари.

Мислите си че сте виждали всичко от света на филмите за Супер-герои. от миниатюрни мравки до Велики Богове. Е да, но идва едно ново предизвикателство за вас като зрители и това е ужасно забавният и много червен – Дедпул.

Това действително е един различен супер-геройски филм, в който ще видите много кръвопролития и намушквания и на всичкото отгоре много цветущ език. (Не очаквайте родителите да се прехласнат по героя, ако 10 годишното им дете е с тях).

Дедпул е изигран от не кой да е, а самият Раян Рейнолдс и слава Богу, този път не ще бъде в зелен костюм (препратка, които самите създатели на филма правят). Една смъртоносна диагноза за рак на дробовете, един съсипан човек и накрая много мутация ни докарват до този велик момент на очакване за прекрасния и различен филм.

В момента филмите за супер-герои са нещо от типа на основният жанр в кино индустрията – да кажем най-успешният – точно както преди време и самите уестърни, но дали този жанр няма да е само модно явление и не са се претрупали кината с такива подобни филми, то тепърва ни предстои да разбере. тука идва и очарованието на самият Дедпул. Рейнолдс твърди, че е стар да изиграе супер-герой, но въпреки това се надяваме да е успешно начинанието му. А най-хубавото е, че този супер-герой не е като другите – той е вулгарен, разтърсващ и донякъде ужасяващ. Именно това ни и дава надеждата, че той ще е като глътка свеж въздух, от която се нуждаем в тази индустрия за милиарди. Дедпул не е просто поредният герой, той е различният, той е онзи от когото света има нужда, докато той самият не знае дали е нужен на себе си.

Ето го и самият Трейлър на филма „Дедпул“:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар