background img
дек. 8, 2017
868 Views

„Джурасик свят: Рухналото кралство“ – Филм – Трейлър

Written by
„Джурасик свят: Рухналото кралство“

„Джурасик свят: Рухналото кралство“

Юнивърсъл Пикчърс разпространиха първия трейлър на „Джурасик свят: Рухналото кралство“, който е продължение на „Джурасик свят“ от 2015 година.

„Рухналото кралство“ е общо петият филм от поредицата „Джурасик парк“.

Дерек Конъли и Колин Тревороу са сценарист на „Джурасик свят: Рухналото кралство“. Режисьорът на първият филм „Джурасик парк“, Стивън Спилбърг ще бъде изпълнителен продуцент заедно с Тревороу. Режисьор на лентата ще бъде испанецът Хуан Антонио Бейона

Крис Прат, Брайс Далас Хауърд и Б. Д. Уонг отново ще се превъплатят съответно в Оуен Грейди, Клеър Диъринг и доктор Хенри Ву. Към каста се присъединяват Тоби Джоунс, Рейф Спал, Джъстис Смит, Тед Ливайн, Джералдин Чаплин и Джеймс Кромуел. Джеф Голдблум отново ще изиграе доктор Иън Малкълм от оригиналния „Джурасик парк“ от 1993, както и от продължението му от 1997 – „Изгубеният свят: Джурасик парк“.

Вулканично изригване заплашва останалите динозаври на остров Исла Нублар, където съществата са били свободни няколко години след унищожаването на животински тематичен парк, известен като Джурасик свят. Клеър Диъринг, бившият мениджър на парка, е основала организация за защита на динозаврите. За да предотврати изчезването на динозаврите още веднъж, Клеър е привлякла Оуен Грейди, който е бивш треньор на динозаври и е работил в парка.

Премиерата на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ в България е на 8 юни 2018 година.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар