background img
фев. 19, 2019
606 Views

Доброто впечатление – Как да го постигнем?

Written by

Наближава интервютго за работа? Или може би се срещате с бизнес професионалист за кафе и наистина искате да направите голямо първо впечатление. Независимо от причината, по която търсите съвети, вие сте попаднали на правилното място. Да се научите как да представите себе си е умение, което носите със себе си навсякъде, където отивате в живота си.

„Трябва да продадете себе си“

Вие сте продукт и като всеки продукт трябва да бъдете продаден. Каква е вашата стратегия? Какви са вашите възможности? Трябва да дадете на хората основание да ви слушат, защото знам, че имате много интересни неща.

И така, как да накараш хората да ви слушат? Правиш добро първо впечатление. Представете се така, че хората да искат да научат повече за вас.

Ключът към доброто първо впечатление

Увереност е този ключ, разбира се. Ако това означава да носите този смел нюанс на червено червило, което обичате толкова много, тогава го направете. Каквото и да е необходимо, за да се чувствате уверени не само в себе си, но и в уменията си, трябва да го направите.

Ако излезете с някой, който мислите, че е „извън вашата лига“, помислете отново. Вярвайте, че точно вие сте тези, които търсят, а вашата личност и самочувствие могат да ги убедят в това.

Бъдете подготвени

Ако става въпрос за интервю за работа, пристигайте с копие на автобиографията си, обявата за работа, препратките и познанията за работата и компанията. Също така помислете за някои от въпросите, които биха могли ви зададат, като силни и слаби страни. Ако това е среща, пристигайте с истории, които да споделите за себе си, които наистина показват кой сте като потенциален партньор.

Направете слабостите си свои нови сили

Ние всички имаме нашите слабости, така че нека бъдем истинза тях, нали? Вместо да казвате: „Аз съм нетърпелив, когато работя в групи“, казвам „Склонни съм да стана много страстен за работата си и като такава, може да е трудно да оставя колегите си да променят проекта“. Слабости. Хората не предполагат, че нямате слабости, те просто искат да знаят как възнамерявате да ги подобрите.

Бъдете честни, но не бъдете глупави. Вместо да казвате „Обичах ги прекалено много”, което се натъква като натрапчиво, кажете: „Отворих сърцето си, без да съм предпазлив към това, към когото го отворих.“

Сега, след като знаете как да се представите уверено, светът е пълен с интересни хора, които чакат да ви посрещнат и да чуят вашата история. Отидете и ги посрещнете.

Повече може да научите тук:https://lilliegeorgieva.com/kak-da-se-predstavish-vuzdeistvashto-nakratko/

Друга интересна статия, може да намерите тук: http://babaznae.com/%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%be%d0%b1%d0%b8%d1%87%d0%b0%d0%bc%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%bc-%d1%81%d0%b5%d0%ba%d1%81-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%b7/

Facebook Comments Box
Article Categories:
Без категория

Вашият коментар