background img
ное. 23, 2017
1151 Views

Как да преживеете раздялата с любимия

Written by

Как да преживеете раздялатаКраят на една връзка е нещо доста трудно за преживяване. Баба Знае ще ви опише няколко начина да преживеете раздялата с любимия човек.

Когато връзката ви приключи, чувството е сякаш светът ви се е сринал тотално. Независимо дали сте били заедно няколко месеца или връзката ви е била доста по-дълга, сбогуването с любовта може да бъде емоционално преживяване.

Защото връзката приключва
Има доста причини поради, които двама души се разделят. Може да е, защото единият е направил нещо лошо, защото се карате постоянно или просто сте се отдалечили.

Ако сте били наранени или предадени от партьора си, това оставя трайни следи и после е трудно да се доверите на някой друг. Ако ви разкарат неочаквано, това ви кара да се чувствате изключително объркани и да се чудите какво се е объркало. Дори ако решението е било ваше или вие сте сгрешили, болката е същата и отнема време за възстановяване.

Как да преодолеете раздялата

След раздялата трябва да се сблъскате с последствията, да намерите начин да го преживеете и да продължите напред.

1. Приемете болката. Няма смисъл да се борите срещу болката. Тя придружава всяка раздяла, просто я приемете и се опитайте да се справите с нея.

2. Никакъв контакт. Контактът с бившия ви партньор не е препоръчителен засега, дори раздялата ви да е била без драми. Изключителе ги от живота си.

3. Поплачете си. Това ще ви помогне много! Позволявайки на емоциите си да излязат навън и да си поплачете хубаво, ще ви помогне да се почувствате по-добре.

4. Намерете си хоби. Правенето на нови и вълнуващи неща ви помага да продължите напред с живота си.

5. Правете нещо различно. Правете неща, които ви плашат или пък неща, които не бихте правили с предишния си партьор.

6. Прекарайте време с приятелите си. Приятелите ви ще ви помогнат да преживеете раздялата, така че прекарвайте повече време с тях. Ще можете да споделите емоциите си с тях, гарнирани със солидно количество вино.

7. Прекарайте време със семейството си. Семейството ви подкрепя независимо от всичко. И понякога няма нищо по-хубаво от това да се приберете у дома и да оставите мама да се погрижи за вас!

8. Престанете да се обвинявате. Много лесно може да започнете да обвинявате и да мислите, че връзката ви е приключила заради вас.

Facebook Comments Box

1 2

Article Categories:
За Любовта

Вашият коментар