background img
апр. 20, 2019
975 Views

Играта на феновете на троновете пътуваше до Арктика като част от световния лов на мръсници

Written by


Игра на тронове


Някои фенове гледат Игра на тронове . Други живеят. Финалният сезон на HBO стана премиери на телевизионни сериали за две седмици. Но някои фенове получиха ранно лечение този месец, когато телевизионната мрежа предизвика хората към световния лов на чистачи. За онези, които не гледат шоуто, крайният символ на властта в измислената игра на царството на троновете на Вестерос е Железният трон. Така че, HBO постави шест от тях на различни места по света и публикува на хештега #FroTheThrone, заедно с загадъчно 12 секундно видео. Феновете също можеха да гледат часовникови 360-градусови видеоклипове на троновете на различни терени.

Скоро след това феновете по целия свят започнаха своите куестове.

Един от тях е Йозефин Валена, 25-годишен играч и ръководител на проекти от Швеция.

След като погледна едно от най-тънките улики на HBO и надписа, тя осъзна, че един от троновете може да е наблизо.

– Когато видях снега, аз бях като „Чакай малко. Това всъщност може да е Швеция“. И когато прочетох първата следа, веднага бях сигурен, че е в Швеция, ”казва Wallenå в интервю за седмичното издание на NPR . – Ключът за него се казваше корона за всеки от трите штаба.

Три корони са част от шведската национална емблема, а националният отбор по хокей на лед е наречен „Tre Kronor“, което означава три корони на шведски език.

След това прекоси един видеоклип с часове, публикуван на официалния YouTube канал на „Игра на тронове“, и видя Северното сияние, за да разбере, че ще се насочи на север.

В рамките на един час от обявяването на сигнала, тя сграбчи приятеля си и те караха осем часа в търсене на трона – без време дори да приготвят закуска.

Следващата им стъпка беше да се изкачи до планина в търсене на добре познатата U-образна долина, видяна в видеоклипа в YouTube, наречен Lapponian Gate. Тогава те зърнаха шпиците на трона, скрити повече от 150 мили в Северния полярен кръг.

„Това беше това супер сюрреалистично странно чувство, виждайки трона да стои там в снега“, казва Валена. – Не, не, това не е наред, това трябва да е в шоуто, не би трябвало да е в снега.

Очакването им на трона беше изненада: мъж, облечен като герой от телевизионното шоу.

Човекът, облечен като член на прочутата нощна стража от Игра на тронове, каза на двамата: „В играта на престоли или печелиш, или ще умреш, а днес си спечелил.“ След това постави короната на главата на Валена, коронявайки се на северната си кралица.

Освен трона в Швеция, други престоли са открити в Англия, Испания, Бразилия, Канада и Куинс, Ню Йорк.

Накрая, Wallenå трябваше да запази короната. Ние обещаваме вярност.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Кино Новини

Comments are closed.