background img

All posts in: Дядо Хейт

Дядо Хейт е тук и готов да раздаде правосъдие тип Марвел, DC и лъвчето от MGM.

Мили внучета тука ще прочетете едни по различни статии. Всичката тази информация е предоставена в развлекателен стил и има само една цел – развлекателна.

Нека ви разкажа повече за Дядо Хейт – човека, който не само пиши ревюта на филми, които все още не е гледал, ами той е готов да им даде дори и оценка и приходна стойност, която те ще направят на Box Ofice класацията. Дядо Хейт само вижда и той вече знае. Не само Баба Знае, но и Дядо Хейтва, защото колкото и да обича киното и всеки филм да му се струва като нов слънчев лъч в иначе все по-мрачният свят в който живеем, все ще се намери един „Здрач“, който да  развали светлината. Дядо Хейт е тук да ви забавлява. Дядо е тук да ви поучава. Дядо е тук да ви приобщи към най-великото за него изкуство и да се възмути от комерсиализацията му. Дядо е тук за вас. Дядовцете са затова на този свят. Да ви поучават и възпитават по техният си начин.
Дядо Хейт стимулира само и единствено Световното кино и в частност Холивуд да бъде по-прецизен и внимателен със своето влияние и сила, която има.