background img
мар. 7, 2019
5652 Views

Гигантско куче-вълк, изоставено в приют за убийство, получава втори шанс

Written by

Кучето – вълк беше изоставено в „убиващ заслон“ в Америка, след като собствениците му решиха, че е твърде трудно да се грижат за него.

За щастие, животното – на име Юки – бе спасено от светилището наречено Shy Wolf Sanctuary и сега процъфтява в тяхната грижа.

Юки бе пуснат в приюта, когато беше само на осем месеца. Собственикът му каза, че вече е станал твърде голям, за да се справи.

Кучето – вълк, което не е изненадващо, е смес от вълк и куче, а „съдържанието“ на всяко животно може да варира и да повлияе на техния размер и поведение. Когато служители от убежището на вълците дойдоха да го вземат, веднага осъзнаха, че Юки е „по-високо съдържание на вълк“, отколкото първоначално се очакваше.

Светилището взе Юки и откри, че той е един от най-високото съдържание на вълк което някога са имали, с ДНК тест, който се връща като 87.5% Сив вълк, 8.6% сибирски хъски и 3.9% немски овчар.

Британи Алън, доброволец в Светилището на срамежливите вълци, заяви пред Bored Panda:

    Ние го спасихме от неуспешна ситуация с домашни любимци. Някой го е купил от един развъдник и е осъзнал, че е твърде много, за да се справи. Те го хвърлиха в приюта на 8 месеца. Влязохме и осигурихме дом за него и оттогава той е с нас.

За щастие Юки се приспособява към живота в светилището добре. Един доброволец казва: „Юки обича жените, показвайки се на посетителите“.

Докато друг доброволец Джуди каза:

    Юки е едно от онези животни, които ви дава да знаете дали ви иска в заграждението или не. Той има много малка група от жени, която той допуска в заграждението си, наречено неговия „харем“.

Facebook Comments Box
Article Tags:
Article Categories:
Новини от света

Comments are closed.