background img
юли 20, 2017
945 Views

Баща в излишък 2 – Филм – Трейлър – Daddy’s Home 2

Written by

“ Баща в излишък 2 “ е дългоочакваната комедия, която ще взриви кината и е обещаваща да е още по-впечатляваща и от първата част. Очаквайте по кината от 10 Ноември 2017

Едва ли някой не си спомня първия филм с двамата велики актьори Марк Уолбърг и Уил Феръл. Филма определено беше изключително успешен . Затова няма и нищо учудващо че идва и продължението – Баща в излишък 2 . Този път отново ще има Баща бунтар, но не кой друг да е, а самия Мел Гибсън. Точно така, австралийския актьор ще изиграе бащата на Марк Уолбърг.

Веки знае, че бащите и доведените бащи не винаги се спогаждат, но двамата герои в “ Баща в излишък 2 “ нямат и следа от такъв проблем. Таи Коледа се очертава да е малко по-различна, защото двете семейства ще празнуват заедно. Всичко добре, но представете си и двамата бащи на бащите какви ли ще са. Точно така – още по изкривена тяхна версия. Дами и Господа пригответе се за много смях. какъв велик ден за кино индустрията. Отделно трябва да се запознаете и с Джон Литгоу, ако все още не сте имали тази чест.

Оригиналното заглавие на филма „Баща в излишък 2 “ е Daddy’s Home 2  . Повече информация за филма може да мерите и на официалната му страница в IMDB – тук.

Ето го и самия филм „

Баща в излишък 2

 “ с български субтитри:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар