background img
мар. 18, 2019
1697 Views

Белоруски пилот е прободен от дърво при кацане

Written by

Получаването на пробождане е бил един от най-ужасните начини да умреш през средните векове. Тя е била особено популярна в Централна и Източна Европа. Но този път не беше целенасочено, пилот, който да се разбие и прободен от масивен клон на дърво. Един белоруски пилот, Иван Красовски, чиито паратрийк се блъсна в гориста местност и той се оказа гордият собственик на вероятно най-голямото парче в света. Иван Красовски се наслаждава на адреналина, когато лети с паратрайк, особено над белоруската селска местност недалеч от Минск.

   36-годишният се блъсна и остър клон прободе рамото му, докато правеше кацането си. Щеше да кърви, ако извадят клона от рамото му, за да го освободят от останките. Решиха да го откарат в болница с клон на място.

   – Мисля си, паднах толкова тихо, всичко е наред – каза той в болницата. „Ще се изправя и ще си отида …“ след това … нещо ме задържа. Разкъсах ризата си и имаше клон в ръката си, дебел като диня. „

Image: ATN/east2west news

   – Много хора дойдоха. Казах им – „Вземете това парче“ – казва той.

    – И казват – ‘Не, луд ли си? Ако го вземем, ще кървиш до смърт.

    „Както в древни времена хората са били поставяни на кол … Бях набит.“

Той дори се чувстваше достатъчно подходящ, за да позира за снимки в болницата и да актуализира профилите си в социалните медии. Иван оцеля и той ще се върне!

Facebook Comments Box
Article Tags:
Article Categories:
Новини от света

Comments are closed.