background img
мар. 19, 2019
1752 Views

Млада жена печели 120 хиляди паунда годишно с помощта на майка си

Written by

Една млада жена, която прави 120 000 паунда годишно, продавайки голи снимки онлайн, кара майка си да я снима.

Бет Спиби, на 22 г., работеше в M&S. Всяко лято тя работи в чужбина, докато един колега не й обясни колко пари може да направи онлайн.

22-годишната жена разбра, че се нуждае от някой, който да я снима, и скоро помоли майка си да свърши работата.

Мама Джейн, на 53 г., помага на дъщеря си да прави ежедневни еротични снимки и видеоклипове, които често включват Бет гола.

Тя обясни:

  „Когато започнах, тя снимаше всеки ден. Когато имам нужда от допълнителна снимка, тя е щастлива да извади фотоапарата и да я направи.

Credit: Pinterest

   Очевидно тя не прави нищо прекалено явно, защото това ще бъде прекалено. По-скоро снимки с бельо с майка ми.

Бет, от Големия Манчестър, вече има повече от 1000 последователи – всеки, от които плаща по 12 паунда месечно, за да получи голи снимки и видео, което означава, че тя печели повече от 10 000 паунда на месец.

Бет имаше изява, когато се появи на документален филм от три части за KFC, Billion Dollar Chicken Shop. След като получи фенове, тя започна да публикува онлайн голи снимки, но все още работи в M&S в Центъра на Трафорд.

След това един колега каза на 22-годишния младеж за Only Fans – уебсайт, където всеки може да се регистрира и да създаде акаунт, където феновете се абонират за съдържание за фиксирана такса.

Credit: Pinterest

Тя създаде сметка в края на декември 2017 г. След това Бет придоби почти 900 абоната и 10 000 паунда през първите три седмици.

Бет наскоро нае фотограф, за да направи повечето от нейните снимки, както и асистент да ги публикува онлайн. Но все още призовава майка си, ако се нуждае от спешни снимки.

Моделът сега дава под наем къща с четири легла за 1500 паунда на месец, която тя описва като „идеален“ за 22-годишен да живее.

Beth приема лични искания, за които абонатите могат да дават съвети. Това включва персонализирани видеоклипове, в които тя ще прави „каквото искат клиентите“.

22-годишният също ръководи уебсайт за консултации. Там тя предлага подкрепа на нуждаещите се, и казва, че е спасила двама души от собствения си живот.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Без категория

Comments are closed.