background img
мар. 17, 2019
306 Views

Майка, която може да не види още една Коледа, споделя своя списък с цели

Written by


Една жена сподели сърцераздирателния списък с цели, написан от по-малката й сестра, която страда от рак на маточната шийка.

Аби Колвин е само на 21 години, но вече е постигнала толкова много в живота си. Аби е отличен студент по медицина, а също така е и любяща майка на „чудото“ бебе Оскар.

Тя е била диагностицирана с рак на шийката на матката по време на преглед, когато е била на 19 години.

Беше й казано, че няма да може да има деца и ще трябва да има хистеректомия. Въпреки това, преди да започне лечението, Аби открива, че е бременна и решава да отложи лечението, докато се роди бебето.

След раждането на малкия Оскар, Аби веднага започна три кръга от химиотерапия. Учудващо, майката все още успяваше да се явява на университетските си изпити, взимайки ги с най-високите оценки.

Оттогава ракът се е разпространил и – според сестра й Кристи Колвин – Аби може би няма да види друга Коледа, ако нещата продължават по начина, по който отиват.

Решена Аби вече е написал списък с цели, пълен с всякакви начини да направи останалото си време пълноценно.

Някои цели са авантюристични – включително виждане на Северното сияние, скачане с парашут и плуване с акули – докато други разкриват силно чувство за забавление, с планове за посещение на Disney World Florida и виждането на Ариана Гранде.

Кристи вече е качила списъка на Аби в страница, където може да се дарят средства.Тя вече е получила над 14 400 лири.

Сестра и каза:

   Не само, че това момиче става в 4 часа сутринта, за да отиде и да работи, за да спечели поне малко пари, за да осигури всичко, от което се нуждае нейното красиво малко бебе. Тя също ходи в университет в Манчестър и учи за ЛЕКАР!!

   Любимите й около нея я виждат, когато тя не може дори да вдигне главата си от възглавницата. Има плешива глава, защото е загубила цялата си коса. Сега носи дрехи с размер 0, защото е загубила много тегло от болестта.

   Затова си помислих, че е добра идея да създам тази страничка. Надяваме се, че можем да съберем дори малко количество пари да й помогне да отбележи нещата от списъка. Животът е твърде далеч кратко и ние не знаем какво може да донесе утре!

Facebook Comments
Article Tags:
Article Categories:
Любопитно

Comments are closed.