background img
авг. 2, 2017
1130 Views

Възвишение – Трейлър – Български филм – Виктор Божинов

Written by

Възвишение е българското заглавие, което ще зарадва киноманите и любителите на българското кино. Очаквайте по кината от 10 Ноември.

Какво може да кажем за филма Възвишение. Със сигурност го чакаме от доста дълго време. Все пак баба чака всички български филми по много. Защото Баба знае, че е хубаво да се  правят филми, ако ще и лоши да са. Не ме разбирайте погрешно. Възвишение няма как да е лош филм. Все пак е по романа на Милен Русков. А режисьора на филма е самия Виктор Божинов.

Възвишение

Възвишение – Български филм

Филма се откроява с оригинален сценарии и добър актьорски състав начело с Филип Аврамов, Александър Алексиев и Стоян Дойчев.

Филма проследява историята около полу-разбойници и полу-революционери, които получават мисията да предадат писмо на самия Апостол – Васил Левски. Само че колкото и важна да е мисията, толкова и комична се превръща тя.

Ето го и самия Трейлър на филма Възвишение:

Бихте ли подкрепили българското кино като гледате този проект на големия екран? Няма как да останете безучастни към филм като този. Тук се опитват да се вплетат в едно художествена измислица и реални събития. Това със сигурност е достатъчен показател, че българските режисьори се опитват да творят и въздействат. Че не се страхуват от новото и да експериментират.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар