background img
ное. 4, 2017
1167 Views

Първият трейлър на „Бърлогата на крадците“ е в стила на“Жега“ и „Засечка“

Written by

Първият трейлър на „Бърлогата на крадците“ подсказва, че филма ще има за цел да се нареди до другите големи в жанра – „Жега“ и „Засечка“.

Бърлогата на крадците / Den of Thieves

Бърлогата на крадците / изображение – STX Entertainment /

Последната главна роля на Джерард Бътлър в „Геобурия“, на режисьора и сценариста Дийн Девли на „Денят на независимостта“ – „Independence Day“ , не беше възможно най-добрия старт за него. „Геобурия“ спечели над 66 милиона долара в световен мащаб през първата седмица. Всъщност нещата не стоят толкова розови за партьорстовто между Warner Bros и Skydance! Равносметка може да се укаже в техен ущърб, който се явява на 100 милиона долара загуба. Бътлър обаче продължава напред в кариерата си.  Макар и със своя съмнителен и по-точно не мнгоо надежден избор за участие в „Бърлогата на крадците“ / „Den of Thieves“.

Напръв поглед идеята за този екшън-трилъра, от сценариста и режисьор Крисчън Гудегаст който направи упопомръчителния „Код: Лондон“ – „London Has Fallen“, е задовлителна. Баба би казала даже доста прилична. Целта е  да бъде модерна версия на класическия филм на Майкъл Ман „Жега“ – „Heat“. Обира, който става в началото на филма изправя закона в окръг Лос Анджелис срещу екип от елитни банкови крадци.

И честно казано, първият трейлър на филма не е чак толкова лош, а само предпоставка за това, че очаквания за филма надхвърлят наличните му ресурси. В актьорския състав има доста талант и те изглеждат точно на място в ролята  на ченгета и изпечени мошеници. Играта им е близо до нивото на Ал Пачино и Робърт Де Ниро в техните най-ранни подвизи в киното.

Ако „STX Entertainment“ малко понижи очакванията си, аудиторията на филма може  да изгледа един развлекателен екшън в киносалоните.

Освен Джерард Бътлър в главните роли ще видим и Къртис Джаксън “50 Cent”, Пабло Шрайбър, О’Шей Джаксън и други.

Повече информация за филма може да откриете на официалната му страница в IMDB.

Ето го и самия трейлър към филма Бърлогата на крадците / Den of Thieves

Това смята Баба за филма, ами Вие какво мислите ще го достигне ли висотите на „Жега“ или няма да го бъде? Помислете и споделете вашите впечатления от трейлъра по-долу в коментарите.

Споделете тази статия ако мислите, че че ще е интересна и полезна на някой от приятелите ви в фейсбук.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар