background img
фев. 20, 2019
542 Views

Връзките – как работят и кое е най-важното в тях?

Written by

Връзките не се случват просто ей така. Те се нуждаят и от двамата, за да работят. Така че разбирането как работят взаимоотношенията е ключът към тях.

Да, взаимоотношенията са сложни. Те далеч не са прости и се противопоставят на това, което мнозина могат да мислят, те са упорита работа. Без усилия от двете страни, връзката просто няма да работи. Но всяка е различна по свой собствен начин.

Credit:Pinterest

Честност

Задържането на истината е отровно за една връзка. Ако се питате „как работят взаимоотношенията“, честността е отговора. Как започна връзката ви? Вие споделяте интересите си един на друг.

Независимо дали криете нещо, което вашият партньор може да бъде разстроен или да погълне страховете ви за бъдещето, честността определя връзката ви по правилния път. Когато всичко е на масата, можете да преминете през всички препятствия и да се движите напред.

Общуване

Чували сте го преди и ще го чуете отново. Комуникацията е ключова за връзките и почти всяка щастлива двойка ще се съгласи. Говори, когато нещо те притеснява. Задържането на нещата не е здравословно за вас или вашата връзка.


Вие искате да вземете вашите сражения внимателно, като натрапвате партньора си за това как те подреждат сребърните прибори, но не и да обсъдите как се чувствате, когато постоянно променят плановете си в последната минута. Връзката ще работи само ако и вие, и вашият партньор общувате редовно.

Ключът към връзките

Компромис. Думата, която плаши толкова много хора. Компромисът не е лесен. Отказването от това, което искате за някой друг, не е нещо, което всеки желае да направи.

Но за да знаете как работят връзките, трябва да разберете ползите от компромиса. Това е актът на срещата по средата. Вие не само се отказвате от нещо, което искате, но и правите партньора си щастлив в процеса. И те правят същото за вас. Ето защо тя работи.

Facebook Comments Box
Article Tags:
Article Categories:
За Любовта

Вашият коментар