background img
юли 26, 2017
1519 Views

Крадци на Ядки 2: Луди по природа – Трейлър – Филм – Бг Аудио

Written by

Крадци на Ядки 2: Луди по природа е едно от най-чаровните продължения на филми през тази година. Очаквайте по кината от 8 Септември. 

Спомняте ли си онези невероятни катерички. Да същите онези, които живеят в Октън. Същите те след леко недоразумение изгубиха къщата си и така любимият си магазин за ядки. Сега са принудени да намерят дом. Това се оказва изключително лесно, особено след като отиват в парка. Само че възниква един проблем. Кмета смята да превърне новонамерения рай в увеселителен парк. Естествено битка ще има, никой няма да допусне новия им дом да бъде сравнен със земята.

Очакват ни редица забавни моменти с любимият ни катеричок Сръдльо. Той смята да пробва да спре булдозерите ако ще да му се наложи да прегризе кабелите им. Всъщност дори успява.

Това лято не е нужно да си голям, за да бъдеш голям герой. Очаквайте свежата и чаровна комедия Крадци на Ядки 2: Луди по природа

Естествено не искаме и да забравим двамата невероятни главни героя в филма. Единия е озвучен от великия Уил Арнет. А другия не от кой друг а Джаки Чан.

Оригиналното заглавие на филма е The Nut Job 2: Nutty by Nature . А още информация може да намерите на официалната страница на филма в IMDB

Ето го и самия трейлър на филма Крадци на Ядки 2: Луди по природа с български субтитри:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар