background img
дек. 11, 2016
859 Views

Няколко интересни идеи за коледна декорация

Written by

Няколко интересни идеи за коледна декорацияКоледа е един от най-светлите и чакани празници в годината. Той носи радост, топлина, домашен уют и ухание на прясно изпечени коледни сладки. Това е празникът, който сплотява семейството и всеки получава подаръци от най-близките си. Коледната декорация също не е за пренебрегване и би могла да предаде на дома ви, още по-приказен вид. Ето защо ви предлагаме няколко интересни идеи за коледна декорация, която да си сътворите съвсем сами.

Снежен човек от електрическа крушка

Електрическата крушка може да има и много други приложения, освен използването й за осветление. Вместо да я изхвърляте когато, изгори- превърнете я в красива декорация за елха или венец!

Вземете една стара крушка и я боядисайте добре в бяла боя. После с помощта на черен и червен цвят нарисувайте върху нея лице, шапка и копчета. Завържете към нея фина прежда или конец и закачете готовият снежен човек където пожелаете.

Преспапиета от буркани

Това е наистина една оригинална коледна украса с която ще спестите доста пари. Нужна са ви само няколко малки коледни играчки, памук или бяла дантела, здраво и топчета стереопор.

На капачката на буркана залепете добре играчките, след това изчакайте да изсъхне. Облепете част от буркана с памук и бяла дантела или целият с топчетата стереопор. Затворете го и го обърнете надолу. Получава се едно ефектно преспапие, макар и без вода.

Елхи от шишарки

С помощта на няколко шишарки и малко зелена боя и брокат, може да постигнете чудеса и резултатът да бъде наистина ефектен.

Вземете няколко големи шишарки и ги боядисайте в зелен цвят. След което залепете по тях обилно количество брокат и ги закрепете към малки, декоративни саксии от дърво или пластмаса. Можете да направите същото с бяла и сребриста боя. Друг вариант е да боядисате четири, пет шишарки в различни цветове и да ги залепите към голям метален свещник украсен с памук.

Автор на Няколко интересни идеи за коледна декорация

Линда Стоянова

Facebook Comments Box
Article Categories:
Хитрини

Вашият коментар