background img
окт. 26, 2017
1450 Views

Синът на Голямата стъпка – Филм – Бг Субтитри – Трейлър

Written by

Синът на Голямата стъпка е най-новата анимационна комедия, която ще спечели сърцата на малки и големи. Гледайте на големия екран от 10 Ноември 2017 година.

Историята на филма Синът на Голямата стъпка проследява приключението на едно дете в опита си да открие липсващия си баща. В крайна сметка се оказва, че това е Голямата стъпка. И приключението тепърва започва.

Синът на Голямата стъпка

Синът на Голямата стъпка – Филм – Трейлър

„Адам е обикновено хлапе. Но когато разкрива тайната за изчезналият си баща, започва приключението на живота му.“ Естествено идват въпросите! Ще заприличам ли на теб? – Щеше да имаш симптоми. – Като коса растяща за една нощ. И щръкващи от обувките пръсти. А, да и можеш да говориш с животните.“

Разбира се има и уловка в цялата идея. баща му е много желан от злите учени за да бъде изследван. А дори може ни от страх от самия него. Естествено, че ще трябва и да го спаси. И това ще се случи само ако работи в екип с животните.

Оригиналното заглавие на филма Синът на Голямата стъпка е The Son of Bigfoot . Повече информация за него може да откриете на официалната му страница в IMDB.

Ето го и самия първи трейлър на филма Синът на Голямата стъпка с български субтитри:

А Вие какво мислите за филма. Смятате ли да го посетите на големия екран или?

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар