background img
апр. 2, 2018
1195 Views

Тъмна дарба – Филм – Трейлър

Written by

Туенти Сентчъри Фокс разпространи първия трейлър на научно-фантастичния трилър Тъмна дарба.

Първи официален постер на Тъмна дарба

Първи официален постер на Тъмна дарба

Филмът е адаптация на едноименния тинейджърския роман на Александра Бракен, издаден на български език от издателство Егмонт през 2016 г. Режисьор на Тъмна дарба е южнокорейката Дженифър Ю Нелсън (Мадагаскар; Кунг-фу панда), а сценарист е Чад Ходж (Уейуърд Пайнс). Продуценти на лентата са Шон Леви и Дан Лeвин, които стоят зад сериала на Нетфликс Stranger Things и Първи контакт.

Когато Руби се буди на десетия си рожден ден, нещо в нея е различно. Нещо достатъчно притеснително, че да подтикне родителите й да я заключат в гаража и да повикат полицията. Нещо, което я изпраща в Търмънд, брутален правителствен „рехабилитационен лагер“. В действителност Руби успява да преживее мистериозното заболяване, което погубва повечето деца в Америка. Но тя и останалите като нея оцеляват, като се сдобиват с нещо много плашещо – умения, които не могат да контролират.

Това новосформирано семейство осъзнава, че възрастните с влас са ги предали. Бягството не е достатъчно и те трябва да се противопоставят, като използват колективната си сила, за да си възвърнат контрола върху бъдещето си.

В ролите ще видим Амандла Стенбърг (Игрите на глада; Всичко, всичко) в ролята на Руби. Манди Мур (Това сме ние), Гуендолин Кристи (Игра на тронове; Междузвездни войни: Последните джедаи), Харис Дикинсън, Скайлан Брукс, Патрик Гибсън и други.

Световната премиерата на Тъмна дарба ще бъде на 3 август, 2018 година, а премиерата за България ще бъде на 14 септември.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар