background img
авг. 7, 2018
1756 Views

„Jungle Cruise“ – Филм – Тийзър трейлър

Written by

Walt Disney Studios разпространиха първия тийзър трейлър към предстоящия приключенски филм „Jungle Cruise“.

Дуейн Джонсън - Скалата и Емили Блънт в "Jungle Cruise" (снимка: Walt Disney Studios)

Дуейн Джонсън – Скалата и Емили Блънт в „Jungle Cruise“ (снимка: Walt Disney Studios)

Режисьор на „Jungle Cruise“ е роденият в Барселона Яуме Колет-Сера, който стои зад филмите „Опасни води“, „Без последна спирка“, „Директен полет“ и други.  Сценарият е дело на Майкъл Грийн, Глен Фикара, Джон Рекуа, Дж. Д. Пейн и Патрик МакКай. Филмът е базиран на атракцията „Jungle Cruise“ в тематичните паркове на Дисни по света.

В главните роли ще видим Дуейн Джонсън – Скалата („Небостъргачът“, „Rampage: Унищожителите“) в ролята на Франк и Емили Блънт („Нито звук“, „Момичето от влака“) в ролята на Лили Хютън. В ролите ще видим още Едгар Рамирез („Ярко“, „Момичето от влака“), Джак Уайтхол („Денят на мама“, „Bad Education“). Джеси Племонс („Вестник на властта“, „Мостът на шпионите“), Пол Джиамати („Милиарди“, „Бандата от Комптън“). Жоаким Гутиерез („Абракадабра“, „El accidente“), Дани Ровира („Испанска афера“, „100 metros“) и Анди Ниман („Без последна спирка“, „Ghost Stories“).

Резюме: Базирайки си се на тематичния парк в Диснилед, малка речна лодка качва група туристи за приключение през джунглата, която е изпълнена с опасни животни и влечуги, а също така и със свръхестествени сили.

Очаква се премиерата на „Jungle Cruise“ да се състои на 11 октомври 2019 г.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар