background img
авг. 9, 2018
2962 Views

Mr. Mercedes – Сериал – Трейлър

Written by

Audience Network разпространиха официалния трейлър към втория сезон на Mr. Mercedes.

Брендън Глийсън и Хари Трийдуей са звездите в Mr. Mercedes

Брендън Глийсън и Хари Трийдуей са звездите в Mr. Mercedes

Сериалът е екранизация по трилогията на Стивън Кинг за детектив Бил Ходжис – „Мистър Мерцедес“, „Търси се“ и „Край на дежурството“.

Брендън Глийсън („В Брюж“, „Големият полицай от малкия град“) се завръща в ролята на детектив Ходжис, а Хари Трийдуей („Виктор Франкенщайн“, „Викторианска готика“) отново ще изиграе зловещия Брейди Хартсфийлд.

Първи сезон остави Брейди в болничното легло с тежки травми и в кома и изглеждаше, че детектив Ходжис е успял да спечели войната и да победи зловещия убиец с Мерцедеса. Макар че поредицата на Стивън Кинг се състои от три книги, продуцентите на сериала се решили да пропуснат втората част на трилогията и ще ни покажат направо последната битка от войната Ходжис – Хартсфийлд. След залавянето си, Брейди Хартсфийлд – виновникът за клането пред Общинския център с откраднатия Мерцедес – пет години едва преживява в болницара за мозъчни увреждания. Лекарите не дават никакъв шанс за възстановяване. Брейди обаче излиза от комата и отново започва да всява ужас с нововопридобитите свръхестествени способности без дори да напуска стаята. Той е готов на всичко да отмъсти на най-големия си враг – детектива в оставка Бил Ходжис.

Вторият сезон на Mr. Mercedes започва от 22 август и отново ще бъде само 10 епизода.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар