background img
авг. 16, 2018
1939 Views

Slaughterhouse Rulez – Филм – Трейлър

Written by

Stolen Picture и Sony Pictures International разпространиха трейлър на британската хорър-комедия Slaughterhouse Rulez.

Slaughterhouse Rulez е поредният филм на дуото Саймън Пег и Ник Фрост.

Slaughterhouse Rulez е поредният филм на дуото Саймън Пег и Ник Фрост.

Режисьор на Slaughterhouse Rulez е английският рок изпълнител Криспиан Милс, който е сценарист на филма заедно с Хенри Фицхърбърт.

Британското комедийно дуо Саймън Пег и Ник Фрост, което стана много популярно с филмите „Шон и мъртвите“, „Горещи палки“ и „Краят на света“, се завръща с поредното си хорър-комедийно бебче. Пег ще влезе в ролята на Мередит Хоусман, а Фрост ще бъде Ууди. Двамата ще си партнират с 21-годишния английски актьор Ейса Бътърфийлд („Изобретението на Хюго“, „Домът на мис Перигрин за чудати деца“). Майкъл Шийн („Майстори на секса“) също е част от актьорския състав, както и Фин Коул, който ни е познат от криминалната драма на BBC – Peaky Blinders. В ролите ще видим още Хърмаяни Корфийлд („Паднали ангели“, „Междузвездни войни: Епизод VIII“), Джо Хартли („Младата Виктория“, „Еди Орела“), Джейми Блекли („Ако остана“, Kids in Love) и други.

Резюме: В гора в близост до знаменит и уважаван британски интернат се появява дупка, която отприщват неописуем ужас. Ученици и учители са принудени да се борят срещу мистериозните същества, за да спасят животите си.

Очаква се британската премиера на Slaughterhouse Rulez да бъде на 31 октомври 2018 г.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар