background img
юли 20, 2017
1630 Views

Магнитна буря – Трейлър – Филм – Бг Субтитри – Geostorm

Written by

Магнитна буря идва с пълна сила и смята да ви отвее. Очаквайте по българските кина от 20 Октомври

Магнитна буря

Магнитна буря

2017 година.

Новият филм с Джералд Бътлър ще ви спечели не само с оригинален сценарии и идея, но и много много добър хумор и една нова визия. няма как да не пропуснем и специалните ефекти на Магнитна буря.

Представете си свят, в който вече може да контролирате света. Всичко хубаво де, но представете си да проима повреда. Ако досега целия свят е бил неспособен да се грижи сам за себе си, то сега вече и хората имат лек проблем с това. Един невероятен сценарии. освен това голямата харизма на Бътлър също предвещават един успешен филм.

Ами ако стане така, че всъщност това не е повреда. Ами всичко е умишлено. То въпрос навреме е да се развие буря в световен мащаб. Магнитна буря.

Обещаваме заплетена ситуация и много духовити сцени. Официалното заглавие на филма Магнитна буря е Geostorm. Повече информация за филма може да получите от официалната му страница в IMDB.

няма как да не споменем, че президента на САЩ във филма ще бъде отвлечен. А актьора, който ще го изиграе е Анди Гарсия.

Ето го и официалния Трейлър на филма Магнитна буря с български субтитри:

А какво е вашето мнение за филма? оставете вашия коментар. освен това не искаме да забравяте, че този филм се очаква да бъде едно изпипано с ефекти бижу. Така че непременно трябва да го гледате в кината.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар