background img
ное. 5, 2016
968 Views

Джони Деп ще играе Магьосник във продължение на филм.

Written by

Джони Деп ще играе МагьосникДжони Деп ще играе Магьосник, но още по интересната новина е в кой точно филм ще участва великият Актьор. 53 годишният номиниран за Оскар ще играе във втората част на филма „Фантастичните животни и къде да ги намерим.“

Само ви припомняме, че въпросният филм тъкмо  ще излиза по кината и определено се очаква да бъде велика сензация. Една от причините за това е именно книгата по която е базиран филмът, която всъщност е написана от Дж. к. Роулинг. За незнаещите това е писателката на Хари Потър.

Филмът се развива около магьосника изигран от Еди Редмейн – какво точно представлява „Фантастичните животни и къде да ги намерим“ може да изгледате и Трейлъра.

За Джони Деп не е необичайно да участва филми свързани с магии и чудатости. Неговото величие и слава изгряха именно чрез такъв филм – Едуард Ножиците. Именно в там и се положи дългогодишното партньорство между актьора и великият режисьор Тим Бъртън. Детайли по ролята на Деп все още не е обявена, но режисьора на филма вече е запланувал и снимането на самият филм през идната 2017 година.

Преди Джони деп да играе Магьосник, той има два други проекта, които ще се появят на големият екран през 2017 година. Единият е Убийство на Ориент Експрес , където той си партнира за едно с Мишел Филм за убийството на 2 Пак ШакурПфайфър. А вторият невероятен проект на Джони Деп е ролята на Ръсел Пул. Кой е това ще попитате. Филмът се казва Лабиринтът и проследява историята на детектива, с който тъкмо се запознахте, разследващ убийствата на двете рап легенди 2 Пак Шакур и Нуториъс Би Ай Джи – B.I.G.

Джони Деп ще играе магьосник и това е само началото…

 

Facebook Comments Box
Article Categories:
Кино Новини

Вашият коментар