background img
сеп. 6, 2016
1029 Views

Домът на Мис Перигрин за чудати деца – Трейлър

Written by

„Домът на Мис Перигрин за чудати деца“ е най-новата продукцият от геният Тим Бъртън. Очаквайте по българските кина от 30 Септември.

Най-сетне и баба доживя да види новият филм на един от нейните любимци. Той е в типичен за него стил, а самият филм е по световният бестселър. Как да не е щастлива баба. Особено когато още една приказка оживява на големият екран.

Историята се развива около въпросната Перигрин, която е взела по крилото си няколко чудати деца, които имат специални чудатости. А всички те живеят в едно имение, което връщат времето постоянно назад. През цялото време те се крият от така наречените „Кухите“. Те ги преследват заради силите им.

Освен невероятната история и със сигурност още по-невероятно разказана, филма „Домът на Мис Перигрин за чудати деца“ се откроява и с невероятен актьорски състав. Само ще спомена – Ева Грийн и Самюъл Джаксън и мисля че сте ме разбрали.

Ето го и самият Трейлър на филма „Домът на Мис Перигрин за чудати деца“ :

 

А вие бихти ли били готови да се спуснете в такова приключение, каквото е на главният актьор, ако някой ден откриете, че вие също сте чудат. Бихте ли били готови да се впуснете в новата си съдба.

Поздрави от Баба.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар