background img
окт. 3, 2017
1001 Views

Война за светлина – Филм – Трейлър – Бг Субтитри – Бенедикт Къмбърбач

Written by

Война за светлина е най-новия умопомръчителен филм, който ще разбие всякакви представи от миналото. Очаквайте по кината от 5 Януари 2018 година.

Война за светлина е най-новия филм с невероятния актьор Бенедикт Къмбърбач . Едва ли има някой който вече да не е чувал за него.Филма, който ни разказа невероятния си талант в световния хит на Марвел Доктор Стрейндж. 

Война за светлина

Война за светлина – Филм – Бг сутритри

Война за светлина ни разкрива драматичната история за ожесточената битка за надмощие между двамата титани в електричеството. Томас Едисон и Джордж Уестингхаус ще се опитат да наложат своите електрически системи в модерния свят.

„Томас Алва Едисон. За да осъществя всичките си идеи ще са ми нужни 12 живота. Работя по нещо съвсем ново. После светът няма да е същия. Новата електрическа система на Едисон е значително по-евтина от газта. Той твърди, е до месеци може да озари света. Този който има контрол върху електричеството управлява бъдещето.“

Война за светлина се откроява и с добър звезден състав. Може да гледате освен Къмбърбач, Том Холанд, Никалъс Холт и Майкъл Шанън.

Оригиналното заглавие на филма Война на светлина е The current war . Повече информация за филма може да намерите на оригиналната му страница в IMDB.

Ето го и самия трейлър на филма Война за Светлина с български субтитри:

Изгледахте ли трейлъра? Какво е вашето мнение за филма Война за светлина? Смятате ли да го гледате на големия екран. Очакваме вашето мнение в коментарите.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар